Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Живе Слово творить державу

Сонячний Гетьманат формується сонячними українцями у Просторі волі.

Триває процес сотенно-полкової самоорганізації українців. Активні прихильники глобальної української держави-громади формують рої та сотні Третього Гетьманату.

Для прискорення цієї справи життєвий простір планети, де компактно проживають Українці, розділений на полки – див. сайт «Простір Третього Гетьманату» FORUM.SD.ORG.UA. На території України передбачено 225 територіальних полків, за межами України – близько сотні.

Для тіснішої інтеграції територіальних полків засновано екстериторіальний полк «Арійський Стандарт», що складається зі спеціалізованих підрозділів: дослідження, освіта, оздоровлення, програмування, торгівля, будівництво тощо.

Цікаво прослідкувати, хто досягнув найбільше успіхів, тобто зібрав найбільше членів свого рою (підрозділу ТГ, в якому не менше 10 осіб).

За наявною у нас інформацією, майже всі успішні ройові пройшли оновлення практикою Живого Слова. Спочатку цей факт викликав здивування, проте нескладні міркування все прояснили.

Річ у тім, що людина, яка пройшла оновлення Живим Словом, відрізняється від інших кількома особливостями:

по-перше, вона оптимістично налаштована, тому вірить у перемогу і працює на перемогу;

по-друге, вона позбулася тривожності та страху перед майбутнім, тому робить те, що вважає за потрібне;

по-третє, вона енергійна, тому виявляє суттєво вищу громадську активність;

по-четверте, вона ніколи не хворіє, тому не залежить від паразитичної системи «охорони здоров’я»;

по-п’яте, вона позбулася інформаційної залежності від «зомбоящика» (телевізора), тому здатна мислити самостійно;

по-шосте, вона знає, що є втіленою божественною сутністю, яка сотні разів втілювалася на цій землі і втілюватиметься ще сотні разів у майбутньому, тому мислить масштабами століть і тисячоліть;

по-сьоме, вона сприймається навколишніми людьми як надзвичайно авторитетна людина, як природжений лідер – це наслідок накопичення потужного особистого егрегора (харизми).

(клацайте на фото, щоб збільшити)
Брахмани
Українські брахмани у Просторі волі (Катерина Косьяненко. "Мої Мамаї")

Оновлені українці, що активно включилися в творення нового світу, називають себе аріями, тобто сонячними, сильними, ярими. Як бачимо, для цього у них є вагомі підстави.

Саме такі люди першими відгукнулися на ідею перезаснування держави, і саме таких людей – цілеспрямованих, веселих, енергійних – радо підтримують їхні знайомі, бо бачать альтернативу загниваючій системі.

З другого боку, люди підсвідомо тягнуться до аріїв, оскільки підживлюються в них енергетично (арії мають суттєво вищий енергетичний потенціал, звідси їх підвищена авторитетність).

Рої, створені навколо аріїв, є доволі стійкими структурами. Проте ще більшу ефективність мають рої, створені з самих аріїв. Зазвичай такі групи виникають тоді, коли людина, яка пройшла оновлення Живим Словом, навчила цій простій практиці своїх родичів, друзів та знайомих, після чого об’єднала їх у рій засновників Третього Гетьманату.

Відомо, що систематична практика Живого Слова дає людині невразливість. Просто коли людина очищається, то до неї починають притягуватися світлі люди і позитивні події (чисте тягнеться до чистого). Виникає враження, що людина потрапляє у значно гармонійніший простір буття. Ми його називаємо Простором волі, бо в ньому людина досягає поставлених цілей і має все для самореалізації. У цьому просторі не відбувається негативних подій.

Оскільки нову державу творять переважно ті українці, що практикують Живе Слово і перебувають у Просторі волі, то й виходить, що Третій Гетьманат засновується в цьому просторі безпеки і необмежених можливостей.

Живе слово творить життя!

Оновлені українці творять новий світ!

Якщо бажаєте відчути зцілюючу силу універсальних форм Живого Слова — пишіть на адресу ІМД Перехід-IV sensar @ meta.ua

 

NO-music


Максіма. У раю

 

 


В тему:

Чому саме «Живе Слово»?

Живе Слово: для тих, хто прагне більшого

Пророцтво про Третій Гетьманат

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

Тільки для засновників Третього Гетьманату – FORUM.SD.ORG.UA

Економіка ТГ. Відроджуємо ритуал споживання сала вепра! (відео, аудіо)

Хочеш стати Асом? Вступай до полку «Арійський Стандарт» (відео, аудіо)

Структура Арійської релігії (відео, аудіо)

Полюби і знешкодь! або Як любити ворога (відео, аудіо)

100% позитиву!

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи