Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тимошенко і День Незалежності. Рамірес уже в Україні?

Категорія:

У романі Петра Масляка "День Незалежності" розповідається про те, як після виборів в Україні починаються розбірки між двома найпотужнішими фінансово-політичними угрупуваннями. Для радикального подолання кризи в Україну запрошується снайпер Рамірес. Що буде далі? Далі буде цікаво!

5 серпня 2011 р. рішенням Печерського райсуду екс-прем`єр-міністр України, лідер опозиції Юлія ТИМОШЕНКО була узята під варту і посаджена до Лук`янівського слідчого ізолятора в Києві. Через кілька годин опозиція почала безстрокову акцію на її підтримку.

Учасники акції разом з народними депутатами встановили на Хрещатику кілька десятків наметів, на кожному з яких розміщено табличку з написом “Приймальня народного депутата”, і мають намір продовжувати акцію протесту безстроково.

Головний подразник цієї кризи: міжнародні оборудки навколо російського газу і українського транзиту.
 

 
   
Українці заплатять чужинцю-олігарху Фірташу 5 мільярдів доларів зі своїх кишень

У Франції зупинили друк «Хрестоматії шахрайства», щоб включити туди оборудку з «газом Фірташа»

Пацани попались. Подробиці рішення суду про РосУкрЕнерго
 
 

Учасники газової афери не зацікавлені в тому, щоб привертати до неї увагу, натомість нинішня влада зробила газову тему центральною у справі проти Юлії Тимошенко.

Кремль уже попередив Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА про "довгострокові наслідки" у зв`язку з позбавленням екс-прем`єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО свободи. Про це пише газета «КоммерсантЪ» з посиланням на джерело в Адміністрації Президента Росії.

За словами співрозмовника газети, арешт Ю.ТИМОШЕНКО викличе міжнародний резонанс, і навряд чи матиме позитивні наслідки для В.ЯНУКОВИЧА.

Європейський Союз у зв`язку з арештом колишнього прем`єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО висловлює занепокоєння станом верховенства права в Україні. Як передає власний кореспондент УНІАН у Брюсселі, про це йдеться в спільній заяві Верховного представника ЄС з питань спільної зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін ЕШТОН і комісара ЄС з питань розширення і Європейської політики сусідства Стефана ФЮЛЕ, поширеному пізно ввечері 5 серпня.

В Україні знову стає цікаво! Читайте:

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ. Афоризми для снайперів. Роман гіперреалістичної фантастики (текст, частина 1)

Роман Петра Масляка «День Незалежності» (текст, частина 2, закінчення)

Книга Петра Масляка «День Незалежності» – кращий подарунок родичам і друзям

 

 


В тему:

Чому братва безумствує?

Янукович стискає пружину

Демонтаж або революція

Сумнівне рішення про арешт Тимошенко уже викликало поспішну реакцію Росії

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи