Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чи можна було врятувати Стіва Джобса?

Стів Джобс володів статком у $ 7 млрд, та це його не врятувало. У недавньому рейтингу найбагатших американців за версією Forbes він перебував на 39-му місці. Його смерть у розквіті творчих сил наводить на роздуми про спрямування і можливості сучасної медицини.
Основним капіталом Джобса були не акції "яблучної компанії", вартість якої нині становить близько $ 350 млрд, а цінні папери студії Pixar. Стів Джобс придбав її в 1986 році за $ 10 млн, а після того, як продав компанії Disney в 2006 році, став найбільшим акціонером серед приватних осіб. Джобсу належали акції приблизно на $ 4,5 млрд. При цьому він володів акціями Apple приблизно на $ 2 млрд.

В інтерв’ю газеті Wall Street Journal в 1993 році Стів Джобс заявив, що гроші не мають вирішального значення в його житті. «Бути найбагатшою людиною на кладовищі для мене не має ніякого значення. Лягати спати з думкою, що ми створили щось прекрасне – ось що для мене важливо», - сказав він.

У 2003 році стало відомо, що йому був поставлений діагноз «рак підшлункової залози». Хоча це захворювання вважається смертельним, у Джобса виявилася операбельна форма раку, і в 2004 році він переніс успішну операцію.

З січня 2011 року він перебував у безстроковій відпустці за станом здоров’я, а в серпні 2011 року заявив про те, що йде з поста генерального директора компанії Apple.

Стів Джобс показав себе надзвичайно творчою і вольовою людиною, він накопичив величезну кількість знань і ще міг зробити для світу багато прекрасного.

ЯК МОЖНА БУЛО ВРЯТУВАТИ СТІВА ДЖОБСА?

1. Сучасна медицина в цілому перетворена на бізнес, тому зацікавлена не в оздоровленні людей, а в якомога довшому їх утриманні в стані хронічних хвороб. Якби Джобса вилікували у 2004 році, на ньому заробили би набагато менше. Головним способом розширення ринку хронічно хворих є вакцинація.

2. Незацікавленість медицини в реальному оздоровленні людей блокує її рух в цьому напрямку. Звідси її неефективність. Медицина бореться не з першопричинами, а з наслідками. Основна першопричина хвороб – неправильний світогляд, який призводить до неправильних думок, негативних емоцій і, в результаті, руйнівних подій. Лікарі являються однією з найбільш хворобливих соціальних груп.

3. «Що всередині, те й назовні» – фундаментальний принцип Всесвіту. Чиста, гармонійна свідомість неминуче формує гармонійний простір подій як усередині людини (здоров’я), так і назовні (стосунки з людьми, творча реалізація). Стівен Джобс протягом свого непростого життя накопичив забагато «інформаційного баласту» (негативних емоцій, страхів, образ), який потягнув його донизу – у Простір страждань.

4. Позбутися згаданого інформаційного бруду можна шляхом його активного витіснення Світлом: позитивними емоціями, шляхетними справами, світлими творами мистецтва, спілкуванням з чистими людьми, життєрадісними дітьми. Насичення інформаційної системи людини світлою інформацією автоматично активує в ній механізм самовідновлення.

5. Людина може відновитися з будь-якого стану доти, доки вона ще здатна мислити і говорити. Якщо їй для відновлення не вистачає власних сил, їй може допомогти «група підтримки», бажано з кола її найближчих родичів (найпотужніший психоенергетичний зв’язок виникає між чоловіком і жінкою).

Якби Стів Джобс про це знав, він міг би скористатися можливостями технології «Живе Слово». У нього було достатньо часу і ресурсів, що перекласти тексти Живого Слова на англійську мову або вивчити українську мову. Скоріше всього, він про це не знав, хоча був лідером інформаційної індустрії.

Як би там не було, а Стів Джобс прожив яскраве і змістовне життя: буде про що згадати і поговорити на тому світі.

Радіймо, брате! До зустрічі в наступному житті!

NO-music


Кому Вниз. Мажа-віра


В тему:

Здоров’я людини і простори буття

Реінкарнація при передчасній смерті

Світоглядні основи вакцинації

Вакцина від свинячого грипу зробила інвалідами десятки дітей

Вигадані хвороби

Фармацевтичний бізнес нічим не відрізняється від інших його видів

Щонайменше третина лабораторних аналізів помилкова

Хуцпа - супернахабство, що паралізує опонента

Пошукова система Всесвіт

Ігор Каганець про Живе Слово, досягнення невразливості, вічне життя і нову расу (аудіо)

Чому саме «Живе Слово»?

П’ять тибетських перлин для оздоровлення і омолодження

Живе Слово: Діалоги про РАдість (фільм 1). Лікування серця та судин

Слова можуть зцілювати - дослідження вчених

Нічний кінотеатр «Живе Слово»: яскраво, доступно, безплатно

Нові універсальні форми Живого Слова

Живе Слово: для тих, хто прагне більшого

Дивіться на TV Сенсар: Живе Слово забезпечує гармонійну вагітність і успішні пологи (відео)

Чому саме «Живе Слово»?

Банк-що-не-збанкрутує

Живе Слово: функція перетворення

Зоряний мандрівник (Згадай себе!)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи