Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Час Українського дракона

Радіймо, арії! Незабаром ідея Великого Переходу стане набутком масової свідомості і оформиться в масштабний сонячний рух за оновлення України – Рух Третій Гетьманат.
Ліра. Вишня Борія

NO-music



(клацайте на фото, щоб збільшити)

Тільки оновлені українці можуть побудувати оновлену Україну. Тому основою нашого Руху є світоглядно-вольове, психоенергетичне і фізичне перетворення українців. Робота з майбутніми учасниками Руху починається під гаслами Оздоровлюйся! Роби те, що любиш! Тримайся за своїх!

Символом Руху є Мамай на драконі. Дракона наші предки ще називали Семарглом і Вогнебогом. Він символізує панування над чотирма стихіями фізичного світу: землею, водою, повітрям і вогнем. Дракон: володар духовних і земних скарбів, носій мудрості і життєвої сили. Мамай на драконі – це символ реалізованого українця, що переміг себе у внутрішній боротьбі, перебуває в гармонії з Всесвітом і вільно рухається у Просторі волі.

Оновлені українці об’єднуються в сотні Третього Гетьманату. Майже всі, що увійшли до Руху, пройшли оновлення Живим Словом і перебувають в достатньо гармонійному просторі буття, близькому до Простору волі.

Тому Рух ТГ розвивається без зовнішнього опору. Оновлені українці – арії – проникають в усі існуючі середовища, доносять до українців Добру Новину і допомагають тим, хто дозрів до оновлення. Ми це називаємо Стратегією води.

Наш Рух розірвав енергетичний зв’язок з існуючим «гадючником» і всю енергію спрямовує не на боротьбу з вмираючою системою, а на творення нового Українського світу. Ми формуємо власний інформаційний і діловий простір, ми творимо свою систему виховання і освіти.

Ми закладемо основи власної економіки і власної держави – Третього Гетьманату. Ідеї економічного націоналізму і громадського самоврядування набудуть реального втілення.

На перших порах це буде Держава-гвинтокрил, що розвиватиметься за моделлю «Паралельного суспільства». А коли прийде повнота часу – ми швидко і енергійно наведемо лад на «нижчих поверхах» Українського життєвого простору. Тому що наші земля і вода не можуть довго терпіти всієї цієї наруги, вони волають до нас про допомогу!

Ми вмикаємо енергетику 30-тисячоліть Українського геосоціального організму, енергетику мисливців на мамонтів Борії і арійців Гіперборії – магів, воїнів і господарів. Ми актуалізуємо три головні складові архетипу Сонячого вепра: Святість, Озброєність, Плодючість. Ми відновлюємо природовідповідну варнову структуру суспільства: Брахмани, Кшатрії, Господарники.

Українці, що оздоровилися і перейшли до організаційного етапу Великого Переходу, реалізують програму трьох «О»: Оновлюйся! Організовуйся! Озброюйся!

Все найцікавіше тільки починається!

Хай Буде!

Білі демони

NO-music



Мажа-віра

NO-music



Заповіт Арійській Людині

NO-music


В тему:

2012 - рік Чорного Дракона. Радіймо, арії!

Замовляємо жовто-чорні прапори Третього Гетьманату

Арійський Стандарт – захоплюючий фільм про велич України

Facebook + Skype + Elgg: інструментарій для самоорганізації Третього Гетьманату

Ігор Каганець на Радіо Культура: Як пришвидшити кінець світу (аудіо)

Рух Третій Гетьманат: основні принципи

Український дракон, або конкурс на Президента

Рух Третій Гетьманат у мережі Facebook

Ранок Землі: музична композиція з колядками, Рігведою і Живим Словом (відео) - оновлено

Продай зомбоящик - купи комп’ютер!

Розмови про Великий Перехід. Луцьк, частина 1 (аудіо)

До зустрічі в новій УПА!

Варнова економіка Третього Гетьманату

Стратегія етномережі «Третій Гетьманат» 2010–2011

Варнова економіка ТГ в запитаннях і відповідях

Свята простота

Паралельне суспільство як цивілізаційна надбудова (настанови для снайперів)

Корпоративний Солідаризм: починаємо з простого

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи